Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arjan Zwakhals vs Willie Van Schaik
Werk & Geld

Willie Van Schaik 14.75 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Willie Van Schaik 14.75 punten in relatie tot Arjan Zwakhals. 14.75 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Willie Van Schaik en Arjan Zwakhals zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 40.77 punten is Arjan Zwakhals de ten opzicht van Willie Van Schaik de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arjan Zwakhals de leiding geeft over Willie Van Schaik.
Persoonlijke Vaardigheden

Arjan Zwakhals 12.53 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arjan Zwakhals 12.53 punten in relatie tot Willie Van Schaik. Het aantal van 12.53 punten redelijk laag.

Willie Van Schaik 32.87 Punten

Willie Van Schaik scoort 32.87 punten in relatie tot Arjan Zwakhals in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 20.34 punten scoort Arjan Zwakhals slechter dan Willie Van Schaik op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Willie Van Schaik 25.92 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Willie Van Schaik 25.92 punten in relatie tot Arjan Zwakhals. De aantrekkingskracht tussen Willie Van Schaik en Arjan Zwakhals is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 62.36 punten heeft Arjan Zwakhals duidelijk gewonnen van Willie Van Schaik in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: