Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arjen Reijneveld vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 81.8 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Gerard Van IJsselmuiden 81.8 punten ten opzichte van Arjen Reijneveld. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gerard Van IJsselmuiden en Arjen Reijneveld.

Met een verschil van 14.69 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Arjen Reijneveld in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arjen Reijneveld 79.08 Punten

Arjen Reijneveld scoort 79.08 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 19.07 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 19.07 punten in relatie tot Arjen Reijneveld. Het aantal van 19.07 punten redelijk laag.

Met een verschil van 60.01 punten is Arjen Reijneveld ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 5.11 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Gerard Van IJsselmuiden 5.11 punten in relatie tot Arjen Reijneveld. 5.11 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Arjen Reijneveld zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 68.58 punten heeft Arjen Reijneveld duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: