Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Glasius vs Gerard Van Ijsselmuiden
Werk & Geld

Gerard Van Ijsselmuiden 4 Punten

In relatie tot Arthur Glasius scoort Gerard Van IJsselmuiden 4 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 4 punten weinig. Financieel gezien zal Gerard Van IJsselmuiden zich niet erg aangetrokken voelen tot Arthur Glasius.

Met een verschil van 72.26 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim verloren van Arthur Glasius op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Glasius 22.22 Punten

Arthur Glasius scoort 22.22 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Gerard Van Ijsselmuiden 19.55 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 19.55 punten in relatie tot Arthur Glasius. Het aantal van 19.55 punten redelijk laag.

Met 2.67 punten verschil scoort Arthur Glasius net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Gerard Van Ijsselmuiden 12.75 Punten

De aantrekkingskracht tussen Gerard Van IJsselmuiden en Arthur Glasius zal niet heel sterk zijn. Gerard Van IJsselmuiden scoort namelijk maar 12.75 punten in relatie tot Arthur Glasius in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Arthur Glasius met maaar 7.39 punten verschil, net gewonnnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: