Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Kleeven Someren vs Yolanda Jansen Kampen
Werk & Geld

Yolanda Jansen Kampen 73.32 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Yolanda Jansen kampen en Arthur Kleeven Someren. Yolanda Jansen kampen scoort 73.32 punten in relatie tot Arthur Kleeven Someren in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 32.4 punten is Yolanda Jansen kampen de ten opzicht van Arthur Kleeven Someren de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Kleeven Someren 76.63 Punten

Arthur Kleeven Someren scoort 76.63 punten in relatie tot Yolanda Jansen kampen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Yolanda Jansen Kampen 81.54 Punten

Yolanda Jansen kampen scoort 81.54 punten in relatie tot Arthur Kleeven Someren in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 4.91 punten verschil scoort Yolanda Jansen kampen net iets beter dan Arthur Kleeven Someren in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Yolanda Jansen Kampen 4.58 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Yolanda Jansen kampen 4.58 punten in relatie tot Arthur Kleeven Someren. 4.58 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Yolanda Jansen kampen en Arthur Kleeven Someren zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 50.21 punten heeft Yolanda Jansen kampen ruim verloren van Arthur Kleeven Someren in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: