Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Astrid Reaijmaeckers Burhenne
Werk & Geld

Astrid Reaijmaeckers Burhenne 55.98 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Astrid reaijmaeckers Burhenne 55.98 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen Astrid reaijmaeckers Burhenne en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een verschil van 28.77 punten scoort Arthur Twello slechter dan Astrid reaijmaeckers Burhenne op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 65.75 Punten

Arthur Twello scoort 65.75 punten in relatie tot Astrid reaijmaeckers Burhenne in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Astrid Reaijmaeckers Burhenne 17.02 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Astrid reaijmaeckers Burhenne 17.02 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 17.02 punten redelijk laag.

Met een verschil van 48.73 punten is Arthur Twello ten opzichte van Astrid reaijmaeckers Burhenne de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Astrid Reaijmaeckers Burhenne 72.25 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Astrid reaijmaeckers Burhenne en Arthur Twello. Astrid reaijmaeckers Burhenne scoort 72.25 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 36.89 punten is Astrid reaijmaeckers Burhenne de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: