Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Axel Alberto Panta Hernanadez
Werk & Geld

Axel Alberto Panta Hernanadez 95.4 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Axel Alberto Panta Hernanadez 95.4 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Axel Alberto Panta Hernanadez en Arthur Twello.

Met een verschil van 43.57 punten is Axel Alberto Panta Hernanadez de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Axel Alberto Panta Hernanadez de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 68.61 Punten

Arthur Twello scoort 68.61 punten in relatie tot Axel Alberto Panta Hernanadez in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Axel Alberto Panta Hernanadez 2.72 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Axel Alberto Panta Hernanadez 2.72 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 2.72 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 65.89 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Axel Alberto Panta Hernanadez in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Axel Alberto Panta Hernanadez 43.46 Punten

Axel Alberto Panta Hernanadez scoort 43.46 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Axel Alberto Panta Hernanadez en Arthur Twello zijn.
Met een verschil van 14.17 punten scoort Axel Alberto Panta Hernanadez beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied dan Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: