Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Axel Blommendaal
Werk & Geld

Axel Blommendaal 95.95 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Axel Blommendaal 95.95 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Axel Blommendaal en Arthur Twello.

Met een duidelijk verschil van 51.37 punten is Axel Blommendaal de ten opzicht van Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de werknemer is van Axel Blommendaal.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 12.81 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 12.81 punten in relatie tot Axel Blommendaal. Het aantal van 12.81 punten redelijk laag.

Axel Blommendaal 98.42 Punten

Axel Blommendaal scoort 98.42 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 85.61 punten wint Axel Blommendaal met gemak van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Axel Blommendaal 74.75 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Axel Blommendaal en Arthur Twello. Axel Blommendaal scoort 74.75 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 61.45 punten heeft Axel Blommendaal duidelijk gewonnen van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: