Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Axel En Petra Reinders
Werk & Geld

Axel En Petra Reinders 7.01 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Axel en Petra Reinders 7.01 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 7.01 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Axel en Petra Reinders en Arthur Twello zijn.

Met een duidelijk verschil van 52.75 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Axel en Petra Reinders in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Axel en Petra Reinders de werknemer is van Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 98.63 Punten

Arthur Twello scoort 98.63 punten in relatie tot Axel en Petra Reinders in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Axel En Petra Reinders 16.82 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Axel en Petra Reinders 16.82 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 16.82 punten redelijk laag.

Met een verschil van 81.81 punten wint Arthur Twello met gemak van Axel en Petra Reinders in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Axel En Petra Reinders 69.19 Punten

Axel en Petra Reinders scoort 69.19 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Axel en Petra Reinders en Arthur Twello.
Met een verschil van 13.03 punten scoort Axel en Petra Reinders beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied dan Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: