Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Axel Gaat Je Niks Aan
Werk & Geld

Axel Gaat Je Niks Aan 30.34 Punten

Axel Gaat je niks aan scoort 30.34 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Axel Gaat je niks aan en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 24.79 punten scoort Axel Gaat je niks aan slechter dan Arthur Twello op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 13.02 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 13.02 punten in relatie tot Axel Gaat je niks aan. Het aantal van 13.02 punten redelijk laag.

Axel Gaat Je Niks Aan 50.51 Punten

Axel Gaat je niks aan scoort 50.51 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 37.49 punten is Axel Gaat je niks aan de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Axel Gaat Je Niks Aan 8.15 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Axel Gaat je niks aan 8.15 punten in relatie tot Arthur Twello. 8.15 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Axel Gaat je niks aan en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 73.91 punten heeft Arthur Twello met gemak gewonnen van Axel Gaat je niks aan in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: