Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Axel Hamelink
Werk & Geld

Axel Hamelink 32.12 Punten

Axel Hamelink scoort 32.12 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Axel Hamelink en Arthur Twello zijn.

Met een duidelijk verschil van 53.61 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Axel Hamelink in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Axel Hamelink de werknemer is van Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 46.29 Punten

Arthur Twello scoort 46.29 punten in relatie tot Axel Hamelink in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Axel Hamelink 1.3 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Axel Hamelink 1.3 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 1.3 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 44.99 punten is Arthur Twello ten opzichte van Axel Hamelink de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Axel Hamelink 20.76 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Axel Hamelink 20.76 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Axel Hamelink en Arthur Twello is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 50.88 punten heeft Axel Hamelink ruim verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: