Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Axel Peter Huizinga
Werk & Geld

Axel Peter Huizinga 35.27 Punten

Axel Peter Huizinga scoort 35.27 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Axel Peter Huizinga en Arthur Twello zijn.

Met 0.66999999999999 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Axel Peter Huizinga in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 1.07 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 1.07 punten in relatie tot Axel Peter Huizinga. Het aantal van 1.07 punten behoorlijk laag.

Axel Peter Huizinga 69.28 Punten

Axel Peter Huizinga scoort 69.28 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 68.21 punten is Axel Peter Huizinga ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Axel Peter Huizinga 8.45 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Axel Peter Huizinga 8.45 punten in relatie tot Arthur Twello. 8.45 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Axel Peter Huizinga en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 66.62 punten heeft Arthur Twello duidelijk gewonnen van Axel Peter Huizinga in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: