Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Axel Smet De Marc
Werk & Geld

Axel Smet De Marc 44.9 Punten

Volgens onze berekening kan op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Axel smet De Marc en Arthur Twello. Axel smet De Marc scoort 44.9 punten op financiel gebied in relatie tot Arthur Twello.

Met 32.77 punten verschil is Axel smet De Marc de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 6.03 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 6.03 punten in relatie tot Axel smet De Marc. Het aantal van 6.03 punten behoorlijk laag.

Axel Smet De Marc 7.99 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Axel smet De Marc 7.99 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 7.99 punten behoorlijk laag.

Met 1.96 punten verschil scoort Axel smet De Marc net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Axel Smet De Marc 27.81 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Axel smet De Marc 27.81 punten in relatie tot Arthur Twello. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Axel smet De Marc en Arthur Twello, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Arthur Twello met een duidelijk verschil van 66.32 punten van Axel smet De Marc.
Bekijk ook de Combats tussen: