Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Axel Terlien Nederhorst Den Berg
Werk & Geld

Axel Terlien Nederhorst Den Berg 3.17 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Axel Terlien Nederhorst den berg 3.17 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 3.17 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Axel Terlien Nederhorst den berg en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 11.17 punten scoort Arthur Twello beter dan Axel Terlien Nederhorst den berg in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 70.45 Punten

Arthur Twello scoort 70.45 punten in relatie tot Axel Terlien Nederhorst den berg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Axel Terlien Nederhorst Den Berg 22.28 Punten

Axel Terlien Nederhorst den berg scoort 22.28 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 48.17 punten is Arthur Twello ten opzichte van Axel Terlien Nederhorst den berg de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Axel Terlien Nederhorst Den Berg 56.45 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Axel Terlien Nederhorst den berg 56.45 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Axel Terlien Nederhorst den berg en Arthur Twello is sterk.
Met een verschil van 27.05 punten scoort Arthur Twello slechter dan Axel Terlien Nederhorst den berg in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: