Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Axel V Terheijden Steenbergen
Werk & Geld

Axel V Terheijden Steenbergen 68.45 Punten

Axel V Terheijden Steenbergen scoort 68.45 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Axel V Terheijden Steenbergen en Arthur Twello op financiel gebied.

Met een verschil van 32.59 punten is Axel V Terheijden Steenbergen de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 80.65 Punten

Arthur Twello scoort 80.65 punten in relatie tot Axel V Terheijden Steenbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Axel V Terheijden Steenbergen 18.24 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Axel V Terheijden Steenbergen 18.24 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 18.24 punten redelijk laag.

Met een verschil van 62.41 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Axel V Terheijden Steenbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Axel V Terheijden Steenbergen 91.78 Punten

Axel V Terheijden Steenbergen scoort 91.78 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot.
Met een verschil van 17.99 punten scoort Axel V Terheijden Steenbergen beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied dan Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: