Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Axel Van Den Heuvel Sittard
Werk & Geld

Axel Van Den Heuvel Sittard 17.41 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Axel Van den Heuvel Sittard 17.41 punten in relatie tot Arthur Twello. 17.41 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Axel Van den Heuvel Sittard en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 49.59 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Axel Van den Heuvel Sittard de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Axel Van den Heuvel Sittard.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 53.2 Punten

Arthur Twello scoort 53.2 punten in relatie tot Axel Van den Heuvel Sittard in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Axel Van Den Heuvel Sittard 6.71 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Axel Van den Heuvel Sittard 6.71 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 6.71 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 46.49 punten is Arthur Twello ten opzichte van Axel Van den Heuvel Sittard de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Axel Van Den Heuvel Sittard 7.34 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Axel Van den Heuvel Sittard 7.34 punten in relatie tot Arthur Twello. 7.34 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Axel Van den Heuvel Sittard en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 64.73 punten heeft Arthur Twello duidelijk gewonnen van Axel Van den Heuvel Sittard in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: