Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Axel Van Ouwerkerk
Werk & Geld

Axel Van Ouwerkerk 13.84 Punten

Axel Van Ouwerkerk scoort 13.84 punten in relatie tot Arthur Twello. 13.84 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen Axel Van Ouwerkerk en Arthur Twello op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

Met 13.81 punten verschil scoort Axel Van Ouwerkerk beter dan Arthur Twello in de categorie werk en geld dan Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 6.79 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 6.79 punten in relatie tot Axel Van Ouwerkerk. Het aantal van 6.79 punten behoorlijk laag.

Axel Van Ouwerkerk 10.6 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Axel Van Ouwerkerk 10.6 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 10.6 punten redelijk laag.

Met 3.81 punten verschil scoort Axel Van Ouwerkerk net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Axel Van Ouwerkerk 69.62 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Axel Van Ouwerkerk en Arthur Twello. Axel Van Ouwerkerk scoort 69.62 punten in relatie tot Arthur Twello in deze categorie.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Axel Van Ouwerkerk met een duidelijk verschil van 69.2 punten van Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: