Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Axel Van Pamelen
Werk & Geld

Axel Van Pamelen 51.57 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Axel Van Pamelen 51.57 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen Axel Van Pamelen en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een verschil van 43.38 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Axel Van Pamelen de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Axel Van Pamelen.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 7.54 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 7.54 punten in relatie tot Axel Van Pamelen. Het aantal van 7.54 punten behoorlijk laag.

Axel Van Pamelen 6.84 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Axel Van Pamelen 6.84 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 6.84 punten behoorlijk laag.

Met 0.7 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Axel Van Pamelen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Axel Van Pamelen 9.47 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Axel Van Pamelen 9.47 punten in relatie tot Arthur Twello. 9.47 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Axel Van Pamelen en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met 9.75 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Axel Van Pamelen op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: