Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Axel Vandebotermet
Werk & Geld

Axel Vandebotermet 8.2 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Axel vandebotermet 8.2 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 8.2 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Axel vandebotermet en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 74.23 punten heeft Arthur Twello met gemak gewonnen van Axel vandebotermet op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 1.04 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 1.04 punten in relatie tot Axel vandebotermet. Het aantal van 1.04 punten behoorlijk laag.

Axel Vandebotermet 44.17 Punten

Axel vandebotermet scoort 44.17 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 43.13 punten is Axel vandebotermet ten opzichte van Arthur Twello de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Axel Vandebotermet 6.76 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Axel vandebotermet 6.76 punten in relatie tot Arthur Twello. 6.76 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Axel vandebotermet en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 12.05 punten scoort Arthur Twello beter dan Axel vandebotermet op Liefdes en Relatie gebied dan Axel vandebotermet.
Bekijk ook de Combats tussen: