Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Axelle Lambeets
Werk & Geld

Axelle Lambeets 53.29 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort axelle Lambeets 53.29 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen axelle Lambeets en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een duidelijk verschil van 52.11 punten is axelle Lambeets de ten opzicht van Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de werknemer is van axelle Lambeets.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 1.96 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 1.96 punten in relatie tot axelle Lambeets. Het aantal van 1.96 punten behoorlijk laag.

Axelle Lambeets 16.61 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort axelle Lambeets 16.61 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 16.61 punten redelijk laag.

Met een verschil van 14.65 punten scoort axelle Lambeets beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

Axelle Lambeets 65.83 Punten

axelle Lambeets scoort 65.83 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen axelle Lambeets en Arthur Twello.
Met een verschil van 46.96 punten heeft Arthur Twello verloren van axelle Lambeets in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: