Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Berend Dries Van Der Zande
Werk & Geld

Berend Dries Van Der Zande 96.13 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Berend dries Van der zande en Arthur Twello. Binnen Werk en Geld scoort Berend dries Van der zande 96.13 punten ten opzichte van Arthur Twello.

Met een verschil van 57.03 punten is Arthur Twello ten opzichte van Berend dries Van der zande de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 10.57 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 10.57 punten in relatie tot Berend dries Van der zande. Het aantal van 10.57 punten redelijk laag.

Berend Dries Van Der Zande 57.41 Punten

Berend dries Van der zande scoort 57.41 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 46.84 punten is Berend dries Van der zande ten opzichte van Arthur Twello de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Berend Dries Van Der Zande 18.51 Punten

De aantrekkingskracht tussen Berend dries Van der zande en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn. Berend dries Van der zande scoort namelijk maar 18.51 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Arthur Twello met maaar 7.15 punten verschil, net gewonnnen van Berend dries Van der zande.
Bekijk ook de Combats tussen: