Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Canchucaja Rojas Tatiana
Werk & Geld

Canchucaja Rojas Tatiana 32.78 Punten

canchucaja Rojas Tatiana scoort 32.78 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen canchucaja Rojas Tatiana en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 62.58 punten heeft Arthur Twello duidelijk gewonnen van canchucaja Rojas Tatiana in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 11.33 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 11.33 punten in relatie tot canchucaja Rojas Tatiana. Het aantal van 11.33 punten redelijk laag.

Canchucaja Rojas Tatiana 53.64 Punten

canchucaja Rojas Tatiana scoort 53.64 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 42.31 punten is canchucaja Rojas Tatiana ten opzichte van Arthur Twello de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Canchucaja Rojas Tatiana 58.3 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort canchucaja Rojas Tatiana 58.3 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen canchucaja Rojas Tatiana en Arthur Twello is sterk.
Met een verschil van 32.59 punten is canchucaja Rojas Tatiana de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: