Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Carola Cardinaal Uit Driebergen
Werk & Geld

Carola Cardinaal Uit Driebergen 1.75 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Carola Cardinaal Uit Driebergen 1.75 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 1.75 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Carola Cardinaal Uit Driebergen en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 60.35 punten heeft Arthur Twello duidelijk gewonnen van Carola Cardinaal Uit Driebergen in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 98.67 Punten

Arthur Twello scoort 98.67 punten in relatie tot Carola Cardinaal Uit Driebergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Carola Cardinaal Uit Driebergen 46.88 Punten

Carola Cardinaal Uit Driebergen scoort 46.88 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 51.79 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Carola Cardinaal Uit Driebergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Carola Cardinaal Uit Driebergen 50.11 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Carola Cardinaal Uit Driebergen 50.11 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Carola Cardinaal Uit Driebergen en Arthur Twello is sterk.
Met een verschil van 43.56 punten heeft Carola Cardinaal Uit Driebergen verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: