Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Carolien En Eelco Drieenhuizen
Werk & Geld

Carolien En Eelco Drieenhuizen 64.27 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Carolien en Eelco Drieenhuizen en Arthur Twello op financiel gebied. Carolien en Eelco Drieenhuizen scoort 64.27 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld.

In deze categorie heeft, met een verschil van 61.6 punten, Arthur Twello duidelijk verloren van Carolien en Eelco Drieenhuizen.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 82.69 Punten

Arthur Twello scoort 82.69 punten in relatie tot Carolien en Eelco Drieenhuizen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Carolien En Eelco Drieenhuizen 57.28 Punten

Carolien en Eelco Drieenhuizen scoort 57.28 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 25.41 punten scoort Carolien en Eelco Drieenhuizen slechter dan Arthur Twello op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Carolien En Eelco Drieenhuizen 16.52 Punten

De aantrekkingskracht tussen Carolien en Eelco Drieenhuizen en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn. Carolien en Eelco Drieenhuizen scoort namelijk maar 16.52 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefde en Relaties.
Met 26.15 punten verschil scoort wint Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie van Carolien en Eelco Drieenhuizen.
Bekijk ook de Combats tussen: