Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Carolien Op Den Dries
Werk & Geld

Carolien Op Den Dries 42.37 Punten

Carolien op den dries scoort 42.37 punten op financiel gebied in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Carolien op den dries en Arthur Twello.

Met een verschil van 12.39 punten scoort Arthur Twello beter dan Carolien op den dries in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 18.35 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 18.35 punten in relatie tot Carolien op den dries. Het aantal van 18.35 punten redelijk laag.

Carolien Op Den Dries 0.56 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Carolien op den dries 0.56 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 0.56 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 17.79 punten scoort Arthur Twello beter dan Carolien op den dries in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Carolien op den dries.
Liefde en Relaties

Carolien Op Den Dries 8.9 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Carolien op den dries 8.9 punten in relatie tot Arthur Twello. 8.9 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Carolien op den dries en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 67.25 punten heeft Arthur Twello duidelijk gewonnen van Carolien op den dries in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: