Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Catherine Duault
Werk & Geld

Catherine Duault 82.54 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Catherine duault 82.54 punten ten opzichte van Arthur Twello. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Catherine duault en Arthur Twello.

Met een verschil van 46.87 punten is Catherine duault de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Catherine duault de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 30.76 Punten

Arthur Twello scoort 30.76 punten in relatie tot Catherine duault in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Catherine Duault 1.1 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Catherine duault 1.1 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 1.1 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 29.66 punten scoort Catherine duault slechter dan Arthur Twello op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Catherine Duault 17.66 Punten

Catherine duault scoort 17.66 punten in relatie tot Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied. 17.66 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Catherine duault en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 53.01 punten heeft Catherine duault ruim verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: