Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Catootje Driepunter
Werk & Geld

Catootje Driepunter 21.31 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Catootje driepunter en Arthur Twello zijn. Catootje driepunter scoort namelijk 21.31 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld.

Met een verschil van 53.38 punten is Catootje driepunter ten opzichte van Arthur Twello de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 19.99 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 19.99 punten in relatie tot Catootje driepunter. Het aantal van 19.99 punten redelijk laag.

Catootje Driepunter 3.6 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Catootje driepunter 3.6 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 3.6 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 16.39 punten scoort Arthur Twello beter dan Catootje driepunter in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Catootje driepunter.
Liefde en Relaties

Catootje Driepunter 57.58 Punten

De aantrekkingskracht tussen Catootje driepunter en Arthur Twello zal waarschijnlijk behoorlijk sterk zijn. In de categorie Liefdes en Relatie scoort Catootje driepunter 57.58 punten in relatie tot Arthur Twello.
Met een verschil van 37.42 punten verliest Catootje driepunter van Arthur Twello in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: