Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Christel Driesse Rotterdam
Werk & Geld

Christel Driesse Rotterdam 55.27 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Christel Driesse Rotterdam 55.27 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen Christel Driesse Rotterdam en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een verschil van 47.89 punten is Christel Driesse Rotterdam de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Christel Driesse Rotterdam de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 90.06 Punten

Arthur Twello scoort 90.06 punten in relatie tot Christel Driesse Rotterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Christel Driesse Rotterdam 7.64 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Christel Driesse Rotterdam 7.64 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 7.64 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 82.42 punten wint Arthur Twello met gemak van Christel Driesse Rotterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Christel Driesse Rotterdam 22.2 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Christel Driesse Rotterdam 22.2 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Christel Driesse Rotterdam en Arthur Twello is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met 4.07 punten verschil scoort Christel Driesse Rotterdam net iets beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: