Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Christel Van Driessche
Werk & Geld

Christel Van Driessche 49.16 Punten

Christel Van Driessche scoort 49.16 punten op financiel gebied in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Christel Van Driessche en Arthur Twello.

Met een verschil van 42.25 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Christel Van Driessche de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Christel Van Driessche.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 0.49 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 0.49 punten in relatie tot Christel Van Driessche. Het aantal van 0.49 punten behoorlijk laag.

Christel Van Driessche 7.61 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Christel Van Driessche 7.61 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 7.61 punten behoorlijk laag.

Met 7.12 punten verschil scoort Christel Van Driessche net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Christel Van Driessche 21.82 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Christel Van Driessche 21.82 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Christel Van Driessche en Arthur Twello is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 40.71 punten heeft Christel Van Driessche verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: