Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Christian Alexander Tristan Rojas
Werk & Geld

Christian Alexander Tristan Rojas 14.23 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Christian ALEXANDER Tristan Rojas 14.23 punten in relatie tot Arthur Twello. 14.23 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Christian ALEXANDER Tristan Rojas en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 10.5 punten scoort Arthur Twello beter dan Christian ALEXANDER Tristan Rojas in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 30.91 Punten

Arthur Twello scoort 30.91 punten in relatie tot Christian ALEXANDER Tristan Rojas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Christian Alexander Tristan Rojas 94.98 Punten

Christian ALEXANDER Tristan Rojas scoort 94.98 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 64.07 punten is Christian ALEXANDER Tristan Rojas ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Christian Alexander Tristan Rojas 19.64 Punten

Christian ALEXANDER Tristan Rojas scoort 19.64 punten in relatie tot Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied. 19.64 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Christian ALEXANDER Tristan Rojas en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 76.04 punten heeft Arthur Twello met gemak gewonnen van Christian ALEXANDER Tristan Rojas in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: