Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Christian Rojas Sagastegui
Werk & Geld

Christian Rojas Sagastegui 10.59 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Christian Rojas Sagastegui 10.59 punten in relatie tot Arthur Twello. 10.59 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Christian Rojas Sagastegui en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 72.26 punten heeft Arthur Twello met gemak gewonnen van Christian Rojas Sagastegui op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 10.02 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 10.02 punten in relatie tot Christian Rojas Sagastegui. Het aantal van 10.02 punten redelijk laag.

Christian Rojas Sagastegui 69.18 Punten

Christian Rojas Sagastegui scoort 69.18 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 59.16 punten is Christian Rojas Sagastegui ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Christian Rojas Sagastegui 6.91 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Christian Rojas Sagastegui 6.91 punten in relatie tot Arthur Twello. 6.91 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Christian Rojas Sagastegui en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 18.72 punten scoort Arthur Twello beter dan Christian Rojas Sagastegui op Liefdes en Relatie gebied dan Christian Rojas Sagastegui.
Bekijk ook de Combats tussen: