Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Christine Pelfrene Ch Readalso
Werk & Geld

Christine Pelfrene Ch Readalso 98.27 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Christine pelfrene ch readalso 98.27 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Christine pelfrene ch readalso en Arthur Twello.

Met een verschil van 62.35 punten heeft Christine pelfrene ch readalso duidelijk gewonnen van Arthur Twello in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 95.73 Punten

Arthur Twello scoort 95.73 punten in relatie tot Christine pelfrene ch readalso in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Christine Pelfrene Ch Readalso 20.31 Punten

Christine pelfrene ch readalso scoort 20.31 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Liefde en Relaties

Christine Pelfrene Ch Readalso 24.89 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Christine pelfrene ch readalso 24.89 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Christine pelfrene ch readalso en Arthur Twello is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 49.84 punten heeft Christine pelfrene ch readalso verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: