Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Cindy Van Den Dries
Werk & Geld

Cindy Van Den Dries 55.06 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Cindy Van den dries 55.06 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen Cindy Van den dries en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een verschil van 43.04 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Cindy Van den dries de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Cindy Van den dries.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 14.74 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 14.74 punten in relatie tot Cindy Van den dries. Het aantal van 14.74 punten redelijk laag.

Cindy Van Den Dries 37.72 Punten

Cindy Van den dries scoort 37.72 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 22.98 punten scoort Arthur Twello slechter dan Cindy Van den dries op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Cindy Van Den Dries 3.44 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Cindy Van den dries 3.44 punten in relatie tot Arthur Twello. 3.44 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Cindy Van den dries en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 66.23 punten heeft Arthur Twello duidelijk gewonnen van Cindy Van den dries in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: