Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Claudia Janssen Van De Dries
Werk & Geld

Claudia Janssen Van De Dries 90.37 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Claudia Janssen Van De dries 90.37 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Claudia Janssen Van De dries en Arthur Twello.

Met een verschil van 77.58 punten heeft Claudia Janssen Van De dries met gemak gewonnen van Arthur Twello op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 75.16 Punten

Arthur Twello scoort 75.16 punten in relatie tot Claudia Janssen Van De dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Claudia Janssen Van De Dries 97.23 Punten

Claudia Janssen Van De dries scoort 97.23 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 22.07 punten scoort Arthur Twello slechter dan Claudia Janssen Van De dries op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Claudia Janssen Van De Dries 55.65 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Claudia Janssen Van De dries 55.65 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Claudia Janssen Van De dries en Arthur Twello is sterk.
Met een verschil van 50.95 punten heeft Arthur Twello ruim verloren van Claudia Janssen Van De dries in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: