Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Claus En Beatrix Portret Aatsie St
Werk & Geld

Claus En Beatrix Portret Aatsie St 71.28 Punten

Claus en Beatrix portret aatsie St scoort 71.28 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Claus en Beatrix portret aatsie St en Arthur Twello.

Met een verschil van 59.1 punten is Arthur Twello ten opzichte van Claus en Beatrix portret aatsie St de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 16.89 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 16.89 punten in relatie tot Claus en Beatrix portret aatsie St. Het aantal van 16.89 punten redelijk laag.

Claus En Beatrix Portret Aatsie St 45.59 Punten

Claus en Beatrix portret aatsie St scoort 45.59 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 28.7 punten scoort Arthur Twello slechter dan Claus en Beatrix portret aatsie St op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Claus En Beatrix Portret Aatsie St 29.45 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Claus en Beatrix portret aatsie St 29.45 punten in relatie tot Arthur Twello. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Claus en Beatrix portret aatsie St en Arthur Twello, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Arthur Twello met een duidelijk verschil van 65.36 punten van Claus en Beatrix portret aatsie St.
Bekijk ook de Combats tussen: