Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Colette El Santos Rico An Jansen
Werk & Geld

Colette El Santos Rico An Jansen 79.11 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Colette El santos Rico An Jansen en Arthur Twello. Colette El santos Rico An Jansen scoort 79.11 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 70.88 punten heeft Colette El santos Rico An Jansen met gemak gewonnen van Arthur Twello op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 5.83 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 5.83 punten in relatie tot Colette El santos Rico An Jansen. Het aantal van 5.83 punten behoorlijk laag.

Colette El Santos Rico An Jansen 94.06 Punten

Colette El santos Rico An Jansen scoort 94.06 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 88.23 punten wint Colette El santos Rico An Jansen met gemak van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Colette El Santos Rico An Jansen 4.94 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Colette El santos Rico An Jansen 4.94 punten in relatie tot Arthur Twello. 4.94 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Colette El santos Rico An Jansen en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 26.67 punten scoort Colette El santos Rico An Jansen slechter dan Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: