Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Conny Driesen
Werk & Geld

Conny Driesen 77.3 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Conny Driesen en Arthur Twello. Conny Driesen scoort 77.3 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 53.58 punten is Conny Driesen de ten opzicht van Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de werknemer is van Conny Driesen.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 72.07 Punten

Arthur Twello scoort 72.07 punten in relatie tot Conny Driesen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Conny Driesen 12.8 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Conny Driesen 12.8 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 12.8 punten redelijk laag.

Met een verschil van 59.27 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Conny Driesen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Conny Driesen 4.83 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Conny Driesen 4.83 punten in relatie tot Arthur Twello. 4.83 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Conny Driesen en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 74.67 punten heeft Arthur Twello met gemak gewonnen van Conny Driesen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: