Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Conny Meijers Van Driel
Werk & Geld

Conny Meijers Van Driel 60.97 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Conny Meijers Van Driel en Arthur Twello op financiel gebied. Conny Meijers Van Driel scoort 60.97 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld.

Met 36.52 punten verschil is Conny Meijers Van Driel de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 59.03 Punten

Arthur Twello scoort 59.03 punten in relatie tot Conny Meijers Van Driel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Conny Meijers Van Driel 7.27 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Conny Meijers Van Driel 7.27 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 7.27 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 51.76 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Conny Meijers Van Driel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Conny Meijers Van Driel 16.31 Punten

De aantrekkingskracht tussen Conny Meijers Van Driel en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn. Conny Meijers Van Driel scoort namelijk maar 16.31 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 74.88 punten heeft Conny Meijers Van Driel duidelijk verloren van Conny Meijers Van Driel in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: