Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Corrie Marijs Van Driel Middelburg
Werk & Geld

Corrie Marijs Van Driel Middelburg 65.08 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Corrie Marijs Van Driel Middelburg en Arthur Twello op financiel gebied. Corrie Marijs Van Driel Middelburg scoort 65.08 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld.

In deze categorie heeft, met een verschil van 61.47 punten, Arthur Twello duidelijk verloren van Corrie Marijs Van Driel Middelburg.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 23.64 Punten

Arthur Twello scoort 23.64 punten in relatie tot Corrie Marijs Van Driel Middelburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Corrie Marijs Van Driel Middelburg 61.58 Punten

Corrie Marijs Van Driel Middelburg scoort 61.58 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 37.94 punten is Corrie Marijs Van Driel Middelburg de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Corrie Marijs Van Driel Middelburg 85.32 Punten

Binnen deze categorie scoort Corrie Marijs Van Driel Middelburg 85.32 punten ten opzichte van Arthur Twello. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
Met 27.59 punten verschil scoort wint Corrie Marijs Van Driel Middelburg in de Liefdes en Relatie categorie van Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: