Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Cristian Victor Hua Rojas
Werk & Geld

Cristian Victor Hua Rojas 63.76 Punten

Cristian Victor hua Rojas scoort 63.76 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Cristian Victor hua Rojas en Arthur Twello op financiel gebied.

Met een verschil van 19.35 punten scoort Arthur Twello beter dan Cristian Victor hua Rojas in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 76.32 Punten

Arthur Twello scoort 76.32 punten in relatie tot Cristian Victor hua Rojas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Cristian Victor Hua Rojas 13.53 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Cristian Victor hua Rojas 13.53 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 13.53 punten redelijk laag.

Met een verschil van 62.79 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Cristian Victor hua Rojas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Cristian Victor Hua Rojas 16.48 Punten

Cristian Victor hua Rojas scoort 16.48 punten in relatie tot Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied. 16.48 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Cristian Victor hua Rojas en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 13.29 punten scoort Arthur Twello beter dan Cristian Victor hua Rojas op Liefdes en Relatie gebied dan Cristian Victor hua Rojas.
Bekijk ook de Combats tussen: