Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Danielle Campbell Driebergen
Werk & Geld

Danielle Campbell Driebergen 61.58 Punten

Danielle Campbell Driebergen scoort 61.58 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Danielle Campbell Driebergen en Arthur Twello op financiel gebied.

Met een verschil van 29.18 punten scoort Arthur Twello slechter dan Danielle Campbell Driebergen op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 94.99 Punten

Arthur Twello scoort 94.99 punten in relatie tot Danielle Campbell Driebergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Danielle Campbell Driebergen 54.15 Punten

Danielle Campbell Driebergen scoort 54.15 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 40.84 punten is Arthur Twello ten opzichte van Danielle Campbell Driebergen de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Danielle Campbell Driebergen 66.35 Punten

Danielle Campbell Driebergen scoort 66.35 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Danielle Campbell Driebergen en Arthur Twello.
Met een verschil van 47.91 punten heeft Arthur Twello verloren van Danielle Campbell Driebergen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: