Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Dansschool Zenner Driebergen Zeist
Werk & Geld

Dansschool Zenner Driebergen Zeist 34.14 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Dansschool zenner Driebergen Zeist en Arthur Twello zijn. Dansschool zenner Driebergen Zeist scoort 34.14 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Dansschool zenner Driebergen Zeist. Met een verschil van 48.81 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Dansschool zenner Driebergen Zeist de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 36.22 Punten

Arthur Twello scoort 36.22 punten in relatie tot Dansschool zenner Driebergen Zeist in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Dansschool Zenner Driebergen Zeist 43.88 Punten

Dansschool zenner Driebergen Zeist scoort 43.88 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 7.66 punten verschil scoort Dansschool zenner Driebergen Zeist net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Dansschool Zenner Driebergen Zeist 2.13 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Dansschool zenner Driebergen Zeist 2.13 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 2.13 punten is heel laag.
Met 25.13 punten verschil scoort wint Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie van Dansschool zenner Driebergen Zeist.
Bekijk ook de Combats tussen: