Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs David Van Den Driesschen
Werk & Geld

David Van Den Driesschen 4.6 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort David Van den driesschen 4.6 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 4.6 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen David Van den driesschen en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 74.71 punten heeft Arthur Twello met gemak gewonnen van David Van den driesschen op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 3.69 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 3.69 punten in relatie tot David Van den driesschen. Het aantal van 3.69 punten behoorlijk laag.

David Van Den Driesschen 45.33 Punten

David Van den driesschen scoort 45.33 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 41.64 punten is David Van den driesschen ten opzichte van Arthur Twello de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

David Van Den Driesschen 25.29 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort David Van den driesschen 25.29 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen David Van den driesschen en Arthur Twello is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 43.69 punten heeft David Van den driesschen verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: