Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Desiree Hopkinson
Werk & Geld

Desiree Hopkinson 98.86 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Desiree Hopkinson 98.86 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Desiree Hopkinson en Arthur Twello.

Met een verschil van 43.44 punten is Desiree Hopkinson de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Desiree Hopkinson de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 88.03 Punten

Arthur Twello scoort 88.03 punten in relatie tot Desiree Hopkinson in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Desiree Hopkinson 2.73 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Desiree Hopkinson 2.73 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 2.73 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 85.3 punten wint Arthur Twello met gemak van Desiree Hopkinson in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Desiree Hopkinson 43.68 Punten

Desiree Hopkinson scoort 43.68 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Desiree Hopkinson en Arthur Twello zijn.
Met een verschil van 43.07 punten heeft Desiree Hopkinson verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: