Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Diana Jethse Hernandez Duarte
Werk & Geld

Diana Jethse Hernandez Duarte 53.98 Punten

De samenwerkverhouding tussen Diana jethse Hernandez Duarte en Arthur Twello kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Diana jethse Hernandez Duarte 53.98 punten in relatie tot Arthur Twello.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Diana jethse Hernandez Duarte de leiding geeft over Arthur Twello. Met een verschil van 40.14 punten is Diana jethse Hernandez Duarte de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 43.35 Punten

Arthur Twello scoort 43.35 punten in relatie tot Diana jethse Hernandez Duarte in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Diana Jethse Hernandez Duarte 51.77 Punten

Diana jethse Hernandez Duarte scoort 51.77 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 8.42 punten verschil scoort Diana jethse Hernandez Duarte net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Diana Jethse Hernandez Duarte 28.37 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Diana jethse Hernandez Duarte 28.37 punten in relatie tot Arthur Twello. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Diana jethse Hernandez Duarte en Arthur Twello, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Diana jethse Hernandez Duarte met maaar 6.91 punten verschil, net gewonnnen van Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: