Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Djessy Van Den Dries
Werk & Geld

Djessy Van Den Dries 12.8 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort djessy Van den dries 12.8 punten in relatie tot Arthur Twello. 12.8 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen djessy Van den dries en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 63.28 punten heeft Arthur Twello duidelijk gewonnen van djessy Van den dries in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 75.51 Punten

Arthur Twello scoort 75.51 punten in relatie tot djessy Van den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Djessy Van Den Dries 19.19 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort djessy Van den dries 19.19 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 19.19 punten redelijk laag.

Met een verschil van 56.32 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van djessy Van den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Djessy Van Den Dries 7.05 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort djessy Van den dries 7.05 punten in relatie tot Arthur Twello. 7.05 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen djessy Van den dries en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 10.17 punten scoort Arthur Twello beter dan djessy Van den dries op Liefdes en Relatie gebied dan djessy Van den dries.
Bekijk ook de Combats tussen: