Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Dongen Axel Van Sarah Jennifer
Werk & Geld

Dongen Axel Van Sarah Jennifer 32.81 Punten

Dongen Axel Van Sarah Jennifer scoort 32.81 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Dongen Axel Van Sarah Jennifer en Arthur Twello zijn.

Met 7.35 punten verschil scoort Dongen Axel Van Sarah Jennifer net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 17.95 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 17.95 punten in relatie tot Dongen Axel Van Sarah Jennifer. Het aantal van 17.95 punten redelijk laag.

Dongen Axel Van Sarah Jennifer 29.42 Punten

Dongen Axel Van Sarah Jennifer scoort 29.42 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 11.47 punten scoort Dongen Axel Van Sarah Jennifer beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

Dongen Axel Van Sarah Jennifer 70.8 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Dongen Axel Van Sarah Jennifer en Arthur Twello. Dongen Axel Van Sarah Jennifer scoort 70.8 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 63.43 punten heeft Dongen Axel Van Sarah Jennifer duidelijk gewonnen van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: