Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Donselaar Driebergen
Werk & Geld

Donselaar Driebergen 83.93 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Donselaar Driebergen 83.93 punten ten opzichte van Arthur Twello. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Donselaar Driebergen en Arthur Twello.

Met een verschil van 72.59 punten heeft Donselaar Driebergen met gemak gewonnen van Arthur Twello op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 3.54 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 3.54 punten in relatie tot Donselaar Driebergen. Het aantal van 3.54 punten behoorlijk laag.

Donselaar Driebergen 14 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Donselaar Driebergen 14 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 14 punten redelijk laag.

Met een verschil van 10.46 punten scoort Donselaar Driebergen beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

Donselaar Driebergen 24 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Donselaar Driebergen 24 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Donselaar Driebergen en Arthur Twello is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 57.47 punten heeft Donselaar Driebergen ruim verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: