Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Dora Swart Koomans Van Den Dries
Werk & Geld

Dora Swart Koomans Van Den Dries 74.31 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Dora Swart Koomans Van den dries en Arthur Twello. Dora Swart Koomans Van den dries scoort 74.31 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 41.53 punten is Dora Swart Koomans Van den dries de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Dora Swart Koomans Van den dries de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 92.23 Punten

Arthur Twello scoort 92.23 punten in relatie tot Dora Swart Koomans Van den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Dora Swart Koomans Van Den Dries 98.34 Punten

Dora Swart Koomans Van den dries scoort 98.34 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 6.11 punten verschil scoort Dora Swart Koomans Van den dries net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Dora Swart Koomans Van Den Dries 73.39 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Dora Swart Koomans Van den dries en Arthur Twello. Dora Swart Koomans Van den dries scoort 73.39 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 48.88 punten heeft Arthur Twello verloren van Dora Swart Koomans Van den dries in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: