Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Drieberge Van Yoran
Werk & Geld

Drieberge Van Yoran 74.4 Punten

drieberge Van Yoran scoort 74.4 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen drieberge Van Yoran en Arthur Twello.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat drieberge Van Yoran de leiding geeft over Arthur Twello. Met een verschil van 47.01 punten is drieberge Van Yoran de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 11.6 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 11.6 punten in relatie tot drieberge Van Yoran. Het aantal van 11.6 punten redelijk laag.

Drieberge Van Yoran 6.93 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort drieberge Van Yoran 6.93 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 6.93 punten behoorlijk laag.

Met 4.67 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan drieberge Van Yoran in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Drieberge Van Yoran 10.9 Punten

De aantrekkingskracht tussen drieberge Van Yoran en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn. drieberge Van Yoran scoort namelijk maar 10.9 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefde en Relaties.
Met 27.32 punten verschil scoort wint Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie van drieberge Van Yoran.
Bekijk ook de Combats tussen: