Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Drieenhuizen Jan Elbert
Werk & Geld

Drieenhuizen Jan Elbert 74.47 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Drieenhuizen Jan Elbert en Arthur Twello. Drieenhuizen Jan Elbert scoort 74.47 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 50.81 punten is Drieenhuizen Jan Elbert de ten opzicht van Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de werknemer is van Drieenhuizen Jan Elbert.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 58.25 Punten

Arthur Twello scoort 58.25 punten in relatie tot Drieenhuizen Jan Elbert in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Drieenhuizen Jan Elbert 0.68 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Drieenhuizen Jan Elbert 0.68 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 0.68 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 57.57 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Drieenhuizen Jan Elbert in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Drieenhuizen Jan Elbert 10.9 Punten

Drieenhuizen Jan Elbert scoort 10.9 punten in relatie tot Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied. 10.9 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Drieenhuizen Jan Elbert en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 67.74 punten heeft Arthur Twello duidelijk gewonnen van Drieenhuizen Jan Elbert in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: